Arama
Arama Sonuçları
DSİ, 21 yılda Kastamonu’ya hizmet yağdırdı
Kastamonu’da son 21 yılda yapılan yatırımlara dikkat çeken Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta; “21 yılda Kastamonu’ya 20 milyar 913 milyon TL değerinde 121 tesis inşa ettik. Kastamonulular için üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
DSİ Kastamonu’da yüksek maaşla personel alımı başlattı
Devlet Su İşleri (DSİ), Kastamonu Sulama Birliği'ndeki personel eksikliklerini gidermek amacıyla, KPSS şartı olmaksızın çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu.
Kastamonu’nun parası çöpe gitti!
Daha 1,5 yıl önce 28 milyon liraya yapılan dere kenarındaki duvarları kırdılar
Erbilgin; ‘Projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur’
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, açıklamasında Atık Su Arıtma tesisi ile ilgili konuştu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ile Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu arasında bir ‘proje benim’ yarışı olduğunu dile getiren Erbilgin; “Eğer Tahsin Babaş ve Galip Vidinlioğlu arasında bir yarış varsa projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur” dedi.
Kastamonu’da işsiz kalmayacak! Dev istihdam kapısı açıldı
Kastamonu’da 60 bin 645, Çankırı ilinde 57 bin 260 dekar, Çorum ilinde 24 bin 555 dekar alanı sulayacak Kızlaryolu Barajı tamamlandı. Bu proje ile 22 bin kişiye istihdam alanı oluşturulacak.
Asli kusurlu DSİ!..
Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde hayatlarını kaybedenlerin yakınları tarafından açılan davada DSİ asli kusurlu, Bozkurt Belediyesi ise kusurlu bulundu. Selde yakınlarını kaybeden vatandaşlar, DSİ ve Bozkurt Belediyesinin tazminatlarını ödemesini talep etti.
Kastamonu ile birlikte 3 ile can olacak!
Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Çankırı'da yapımına devam edilen ve Kastamonu dahil 3 ilde 143 bin 860 dekar tarım arazisinin sulanmasını sağlayacak olan Kızlaryolu Barajı'ndaki çalışmaları paylaştı.
Kastamonu'yu bekleyen tehlike
Kastamonu’da havaların artarak soğuması beklenirken ekim ayında hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında ilerliyor
Vali Dallı: "Orada bir problem var belli"
İnebolu Terminal Köprüsü, Vali Meftun Dallı başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu (İKK) toplantısında bir kez daha gündeme geldi.
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-23. BÖLGE KASTAMONU
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-23. BÖLGE KASTAMONU
DSİ İlköğretim mezunu personel alacak
DSİ 24. bölge Müdürlüğüne personel alınacak! KPSS’siz en az ilköğretim mezunları başvurabilir…
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Vidinlioğlu'dan tehlike saçan yolla ilgili açıklama: ‘Belediyeyle ilgisi yok!’
Kastamonu il merkezinde vatandaşların ve okula giden öğrencilerin kullandığı çay kenarındaki yaya yolu tehlike saçmaya devam ediyor. Açıksöz Gazetesi'nin konuyu ele almasıyla birlikte tehlike arz eden yol yeniden gündeme geldi.
Kastamonuluların yeni ‘nefes’ noktası
Kastamonu Belediyesi tarafından yenilenen Karaçomak Barajı Mesire Alanına vatandaşlardan yoğun ilgi...
DSİ 74 bin TL maaş ile personel alacak
DSİ 74 bin TL maaş ile personel alımı yapacağını açıkladı! İşte başvuru şartları ve ekranı
Belediye filosuna 4 yeni araç eklendi
Pınarbaşı Belediyesi ilçeye daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına araç filosuna yeni araçlar ekledi.
Yatırım programına alınmıştı, inceleme yapıldı
Tosya Belediyesi tarafından Kuru Çay'on Hocaimat mahallesi sınırları içerisindeki kısım yatırım programına alındı. Başkan Kavaklıgil çalışma öncesi yerinde imceleme yaptı.
'Aile ve Gençlik Bankası' kuruluyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Gençlik Bankasıyla ilgili, “Seçim vaatlerimizden biri buydu. Bu konuda da çalışmalara başladık. Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmaları başlattık" dedi.